aanbod online security game

Ons Aanbod

Een training van drie weken in digitale weerbaarheid.

De Online Security Game

In samenwerking met Cyber-expert Roel van Rijsewijk hebben we een effectief, schaalbaar en motiverend trainingsprogramma voor digitale weerbaarheid samengesteld. Wij geloven dat digitale veiligheid iedereen in de organisatie aangaat. Een cyberrisico kan liggen in een telefoontje naar de receptioniste, een phishingmail naar de snel scorende salesmanager of een nepfactuur naar de finance afdeling of CEO. Iedereen binnen de organisatie heeft een rol in de weerbaarheid van jouw organisatie. 

programma

Wat leer je in de game?

Wachtwoordstrategie

Na afronding van de Online Security Game kennen de deelnemers de risico’s van een onveilige wachtwoordstrategie. Ze zijn in staat identiteitsfraude te voorkomen en hebben een veilige wachtwoordstrategie ontwikkeld.

Phishing

Na de training herkennen de deelnemers de meest voorkomende pogingen tot phishing of identiteitsfraude. Ze weten hoe ze hiermee om moeten gaan en weten hoe ze risico’s intern te kunnen delen of rapporteren. 

Datalek

Na drie weken herkennen deelnemers de meest voorkomende risico’s van een datalek. Ze weten hoe deze risico’s kunnen minimaliseren, hoe ze openbare hotspots en mobiel internet op een veilige manier kunnen gebruiken en weten wat ze moeten doen bij een mogelijk datalek aan de hand van de 'Act en Reflect' methodiek.

Standaardprocedures

Ter afsluiting hebben de deelnemers, de directie en de CISO eventuele afwijkingen van de standaardprocedures bespreekbaar gemaakt en met elkaar afgestemd. Deelnemers begrijpen de risico’s van de mogelijke afwijkingen. Er zijn onderlinge afspraken over hoe er in uitzonderlijke gevallen afgeweken kan worden van de procedures. 

Cyberaanval of hacking

Na de training weten de deelnemers wat ze moeten doen als de organisatie te maken heeft met een cyberaanval of wanneer de organisatie gehackt is. Ze hebben, net als een hacker, een aanvalsplan gemaakt op de eigen organisatie. Samen met de CISO, directie en externe trainer hebben ze de grootste risico’s geïdentificeerd en benoemd. 

Code Digitale Weerbaarheid

Na de game zijn de deelnemers samen met de directie en de CISO, onder begeleiding van de trainer, gekomen tot een commitment in de nieuwe Code Digitale Weerbaarheid. In deze Code zijn de onderlinge afspraken, bevindingen en acties in het geval van een cyberaanval voor de langere termijn geborgd. 

vanaf € 225,-  

vanaf € 195,- per deelnemer

 Online Security Game - 'The Investigators'

  • Toegang tot "The Investigators" game
  • 2 x live workshop en afsluitende sessie op locatie (2x 4 uur)
  • Teamopdracht (1 uur)
  • 2 x online workshop (2 uur)
  • 15 min. per dag game online
  • Optioneel aan te vragen: coaching gesprekken


Afhankelijk van de gewenste ondersteuning kost de Online Security Game tussen de €195,- en €300,- per persoon. Let op: Dit is een all-in indicatie bij de inzet voor een groep van 50 deelnemers.  

Maak van jouw team een eerste verdedigingslinie en voorkom security problemen.