gamification leren plezier

Wat is gamification?

Gamification:


Dé manier die het behalen van meetbare en échte (business) resultaten combineert met  leren en gedragsverandering.


Leerzaam, veilig, blijvend en met plezier.

Effectiever leren en veranderen? Speel!

Hoe leerden we het beste als kind? Hoe maken we leren en veranderen leuk? 'Spelen' is het antwoord.


Bij gamification gebruiken we spel/game-denken, gametechnieken en spelelementen in een niet-game omgeving. Door ons interne beloningssysteem te prikkelen veranderen we spelenderwijs ons gedrag. Vergroten we betrokkenheid en dragen we effectief kennis over aan onze deelnemers.

Gamification stuurt op meetbare en échte (business) resultaten vanuit emotionele veiligheid en plezier.
gamification werkomgeving online

Met gamification zet je effectieve en motiverende speltechnieken in, in  de werkomgeving. Dit werkt motiverend, stimulerend en verhoogd betrokkenheid en onderlinge verbinding van deelnemers. In de Online Security Game is gamification volledig toegepast.

Naast het vergroten van kennis daagt de Online Security Game deelnemers uit tot het afronden van praktijkopdrachten. Reflecteren op ervaringen, ontvangen of juist geven van feedback en het behalen van échte business resultaten. Zo vormt een mix van leerinterventies en modules één helder, meetbaar en motiverend traject.

Wil je meer weten over gamification? Kijk dan op games.4growth.com.

Ook kun je je opgeven voor één van onze GameClasses, inspirerende workshops waarbij we dieper ingaan op kansen, toepassingen en valkuilen van gamification.

Blijf op de hoogte en laat je inspireren

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, trends, praktijkcases en nieuwe modules van ons gamification aanbod en op het gebied van verandering, verbetering en groei.