over 4growth games gedragsverandering

De Online Security Game is een uitgave van Games.4Growth BV

Games.4Growth is uitgever en implementatiepartner voor gamification en serious games

en onderdeel van het 4Growth.com netwerk

Spelen is goed voor ons en blijkt één van de meest effectieve manieren om nieuwe vaardigheden aan te leren.

spelen goed over ons

Spelen is goed voor ons en blijkt één van de meest effectieve manieren om nieuwe vaardigheden aan te leren. Het opzetten van een effectief gamification programma kan echter ook kostbaar en complex zijn. 

Geïnspireerd door vragen en behoeftes vanuit het bedrijfsleven, overheid, onderwijs en zorg levert Games.4Growth kant en klare gegamificeerde blended leer- en ontwikkelprogramma’s. De GuruGames. 

Hierbij nemen we de kennis van een vooraanstaande expert, auteur of hoogleraar als uitgangspunt en ontwerpen samen met deze guru, ervaren trainers en facilitators het best mogelijke programma.

Onze GuruGames zijn betaalbaar, schaalbaar en uitermate effectief. Voor een beperkt bedrag haal je als organisatie de meest waardevolle kennis en trainingen direct in huis.

Bij Games.4Growth bieden we natuurlijk ook maatwerk opties. Met gestandaardiseerde software die volledig configureerbaar is kunnen we tegen beperkte kosten je een heel uitgebreid en hoogwaardig programma leveren. Dat doen we altijd samen met jou! Vraag ons gerust naar de opties en mogelijkheden.

Andere programma's van Games.4Growth

six star service

Six Star Service Game

De Six Star Service Game is ontwikkeld met Sydney Brouwer, schrijver van het boek Six Star Service en leert medewerkers klanten te veranderen in fans.
lead self game

LeadSelf Game

De Lead Self Game is ontwikkeld met Hylke Faber. Schrijver van bestseller en Bloomberg top 10 boek ‘Tem de Krokodil’. De Game geeft professionals inzichten in oorzaken van (hun) gedrag en handvatten hoe ze daar effectief mee om kunnen gaan. Hoe? Dat leer je op een speelse en interactieve manier in de LeadSelf Game. Een Game voor leiders en professionals die serieus werk maken van hun eigen ontwikkeling.
hybrid leadership game

Hybrid Leadership Game (vanaf december 2021)

De HybridLeadership Game, geproduceerd samen met Jeroen Busscher, schrijver van het boek Leidinggeven in de hybride organisatie, biedt handvatten aan leidinggevenden om teams van thuis- en op kantoor werkende collega’s betrokken, gemotiveerd en effectief te laten werken.

Meer weten over Games.4Growth?